За нас

Опитвайки се да съберем представянето си в няколко кратки, но достатъчно изчерпателни изречения, ще използваме най-описателната думичка, която създаде „Rakurs Home Décor” -  вдъхновението. Това е вдъхновението, което имаме и фокусирахме върху създаването на собствена линия предмети за декорация на дома. Вярваме изцяло в уникалността, качеството и стойността на ръчно изработените изделия и знаем, че всяко от тях е плод на красиви идеи, талант и професионализъм. Затова като автори - дизайнери гарантираме, че всичко, което предлагаме в нашия магазин е сътворено с голямо желание, прецизна ръчна изработка и внимание към всеки отделен детайл. Стараем се да работим само с естествени материали и безвредни бои и се радваме, че успяваме да завършим проектите си по този начин.

 

 

Ръчната изработка винаги е изисквала „специално внимание”, умения и не на последно място време, затова засега стартираме магазина си със серия дизайнерски стенни часовници. За нас работата ни и изкуството са не само професия и хоби, но и двигател на всяка следваща идея, затова ще продължаваме да творим и скоро ще представим новите си проекти.

 

 

Благодарим на всички, които ни поканиха да станем част от декорацията на уютните им домове, заведения и офиси. До нови срещи.