Условия

 

 

 

 

Продуктите на „Rakurs Home Décor”

 

Всички продукти, намиращи се на този сайт са авторски, създадени от „Rakurs Home Décor”, България. Те се изработват изцяло ръчно и са уникални, затова е възможно между доставения продукт и снимката му на сайта да има минимална, подчертаваме минимална разлика.

 

 

Мога ли да поръчам индивидуален продукт, изработен по моя идея?

 

Разбира се. Зад името „Rakurs Home Décor” стоят художници, които ще приемат желанията ви като истинско предизвикателство. Затова не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за контакт или посочения телефонен номер и да ни споделите идеите си. Заедно ще ги осъществим.

 

Тъй като този тип поръчки са строго индивидуални, не можем предварително да определим времето за тяхната изработка. Веднага щом уточним желанията ви, ще ви уведомим както за срока на изработка, така и за цената на продукта.

 

 

Поръчка и доставка

 

Поръчаните от сайта продукти ще ви бъдат доставени с куриер на посочения от вас адрес на територията на България в рамките на 3 - 5 работни дни.

 

Поръчката на големи количества, не налични към момента отнема известен период от време. Независимо от това, ние се задължаваме да изпълним всяка ваша поръчка и да ви я доставим в най-кратък срок. В този ред на мисли искаме да ви уведомим, че различните модели изискват различно време за създаване, затова ако те са с изчерпана наличност към момента ние ще се свържем с вас веднага, за да уточним необходимите дни за тяхната изработка и доставка. Обърнете внимание на това, че „Rakurs Home Décor” ще изработи всеки артикул специално за вас, затова и неговата поръчка от този сайт е окончателна.

 

 

Начин на плащане

 

Ще заплатите поръчката си при нейното получаване. Тя ще пристигне с наложен платеж, който включва сумата на артикула и таксата за доставка.

 

 

Отстъпки

 

Като наш клиент ще получите 10% отстъпка при поръчка на 5 и повече артикула.

 

 

Имате право да върнете продукта

 

В случай, че не сте доволни от закупения продукт, ваше право е да ни го върнете в 14 дневен срок от датата на получаването му и да получите парите си обратно. За целта продуктът, както и неговата опаковка не трябва да бъдат нарушени по никакъв начин, да изглеждат във вида, в който са доставени и да са съпроводени с всички документи. В този случай разходите по транспорта са за сметка на купувача.

 

 

Търсим нови приятели

 

Ако нашите продукти ви харесват и сте собственик на физически или електронен магазин, за нас ще е удоволствие да работим с вас. Потърсете ни, за да уговорим условията и да ви предложим специални цени.

 

 

Защита на личните данни

 

„Rakurs Home Décor” ви гарантира, че спазва абсолютна поверителност за личните ви данни, използва ги само за извършването на доставката и няма да ги предостави на трети лица.

 

 

Запазени права

 

Всички снимки, текстове, изображения, както и цялото съдържание на сайта www.rakursdecor.com са собственост на „Rakurs Home Décor”. Ние предоставяме публикуваната информация на медии и електронни магазини само, ако работим с тях или изрично посочат в цитирания материал източника www.rakursdecor.com с линк.

 

 

Rakurs Home Décor” си запазва правото да променя условията за ползване на стоките и услугите си.