Нови продукти

Показване: Списък / Решетка
Покажи:
Сортирай по:
0.00 лв.
T-shirt design Jo
Дизайн на тениска, направен по зададена от клиента тема. Ако и вие искате да имате дреха с единствен дизайн, направен специално по ваш вкус - пишете ни..
0.00 лв.
Lion king
Както е известно на всички, най-хубавото помещение в един апартамент винаги е детската стая. Всички искаме царството на децата да бъде цветно, уют..
59.00 лв.
Colibri
Изрисувана с голяма доза старание, дървената кутия на Rakurs Home Decor е тук, за да вътвори ред сред така наречените ни любими ценности. Защото все ня..
59.00 лв.
Roe deer
Рисувана дървена кутия с шкаф и огледало, в която може да приберете бижутата си или нещо друго от графата "ценности".   Материал: дърво, акр..
59.00 лв.
Panda
Прибавяме още една рисувана кутия към колекцията. И тя е с шкаф и огледало - да си прибирате вътре съкровищата.   Материал: дърво, акрил, ст..
65.00 лв.
Cosmos
Не веднъж сме чували децата да си се представят в ролята на космонавти щом пораснат, затова създадохме този стенен часовник за всички тя..
0.00 лв.
Old rocking chair
Стар люлеещ стол, реставриран и преобразен в цветове, по поръчка на клиент.   Ние можем да вдъхнем живот на старите ви мебели и да ги прераб..
0.00 лв.
T-shirt design
Дизайн на щампа за тениска по поръчка с тема, зададена от клиента. ..
48.00 лв.
A little flock of birds
Все някога трябва да подредим бижутата си на едно място, така че най-накрая да знаем къде са ни обеците, сребърното колие и пръстена. Кутията за бижута..
50.00 лв.
Wild forest
Стенен часовник с рисувани мотиви, релефни цифри и безшумен механизъм. Предлага се в кутия и работи с една батерия АА, която не е включена в комплекта...
69.00 лв.
90's
Ако и във вашия списък със спомени от 90те години присъстват думички като уокмен и касетка, значи няма нужда да ви обясняваме, защо създадохм..
0.00 лв.
Dog stories
Картина, нарисувана по поръчка от снимка. Акварел ..
70.00 лв.
Painted characters - mirror
Стенно огледало с рисувана рамка и размери 32х42cm. Комбинирайте със столчето Painted characters от същата серия.   *Може да се изработи и в..
52.00 лв.
Birds
Все някога трябва да подредим бижутата си на едно място, така че най-накрая да знаем къде са ни обеците, сребърното колие и пръстена. Кутията за бижута..
25.00 лв.
Colibri
Все някога трябва да подредим бижутата си на едно място, така че най-накрая да знаем кое пръстенче къде е. Кутията за бижута е създадена точно с тази ц..